دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

مقالات خود را برای ما ارسال نمایید

ما آن را به نام خود شما منتشر میکنیم

مشاهده سایر مقالات

مدیریت هتلداری

جامعه مدیران هتل های ایران

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
  • Bloggers
    Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
  • Team Blogs
    Team Blogs Find your favorite team blogs here.
  • Login
    Login Login form

غذا و نوشابه
استارباکس

گرچه ایتالیایی های بعنوان قهوه خور ترین ملت دنیا اجازه تاسیس حتی یک شعبه استار باکس در ایتالیا را نداده اند و حاضر به پذیرفتن کیفیت این قهوه ها نیستند اما نام قهوه در سراسر دنیا چیزی مترادف با استار باکس می باشد. اگر سلطان همبرگر دنیا مکدونالدز باشد قطعاً پادشاه قهوه هم استارباکس است.

Continue reading Last modified on
Tagged in: هتلداری
Hits: 2944 0 Comments
Rate this blog entry:
0

غذا و نوشابه
انواع دانه قهوه

انواع دانه قهوه :

به طور کلی ۳ نژاد گیاه قهوه وجود داره
۱- Robusta ( روبوستا )
۲- arabica ( عربیکا )
۳-liberica
نوع سوم . چیز کمیابی هست و البته چیز خاصی هم نیست . تمامی دانه قهوه های دنیا یا روبوستا هستند
یا عربیکا که این ۲ دارای چند تفاوت هستد . قهوه عربیکا دارای طعم و بوی خوبی هست اما روبوستا
طعم و بوی جالبی نداره بجاش کافئینش خیلی زیاده . برای همین همیشه از ترکیب این دو استفاده میشه
. قهوه وقتی از درختش چیده میشه یک دانه قرمز روشن به اندازه یک آلبالو

معرفی و تشخیص بهترین قهوه ها
(نمونه یک درخت عربیکا )

 

که دانه قهوه از داخلش خارج میشه دانه قهوه ابتدا سبز/زرد بعد این دانه ها رو نسبت
به سایزشون دسته بندی می کنند و بعد از اون اونو برشته می کنند مقدار برشته کردن
این دانه در نوع های مختلف قهوه متفاوته برای مثال قهوه اسپرسو بیشترین زمان رو
نسبت به قهوه های دیگه میبره

تشخیص نوع روبوستا از عربیکا
تشخیص این دو نوع ساده است اگر قبل از برشته شدن دانه باشه مثل عکس زیر

معرفی و تشخیص بهترین قهوه ها

دانه های روبوستا گرد تر از عربیکا هستند .
دانه های عربیکا قد بلند تری از روبوستا دارند
خط وسط دانه های روبوستا به طرف تیره میرود
خط وسط دانه های عربیکا به سفید میرود و کمی سایه رنگ آبی در آن دیده میشود

اگر این دانه ها برشته شده باشند
(در تصویر زیر نوع اسپرسو که بیشترین حد برشتگی در قهوه ها است)

معرفی و تشخیص بهترین قهوه ها

قهوه های روبوستا روشن تر هستند . می توانید یکی از آنها را بخورید . به راحتی
متوجه طعم تلخ عربیکا نسبت به روبوستا می شوید

Continue reading Last modified on
Tagged in: هتلداری
Hits: 4182 0 Comments
Rate this blog entry:

غذا و نوشابه
تاریخچه قهوه

تاریخچه قهوه
به احتمال زیاد قهوه اولین بار در کشور اتیوپی تولید شد. البته برخی کشور یمن را منشا تولید قهوه می دانند. این دانه اولین بار در قرن 13، در جهان عرب شهرت یافت و شهرت آن هم بیشتر به این دلیل بود که دین اسلام که ابتدا در جهان عرب گسترش یافت، نوشیدنی های الکلی را حرام بشمار می آورد و نوشیدنی قهوه به عنوان جایگزینی برای نوشیدنی های الکلی استفاده می شد...

Continue reading Last modified on
Tagged in: هتلداری
Hits: 2703 0 Comments
Rate this blog entry:
0

غذا و نوشابه
آناتومی دانه ی قهوه

درون میوه ی قهوه دو هسته ی بهم چسبیده وجود دارد که در واقع دانه های گیاه هستند.در هر میوه اغلب دو عدد از این دانه ها وجود دارد اما گاهی مخصوصا روی درخت هایی که در زمین هایی با مقادیر کم عنصر بور رشد می کنند تنها یک دانه درون هر میوه وجود دارد.

Continue reading Last modified on
Tagged in: هتلداری
Hits: 2646 0 Comments
Rate this blog entry:

غذا و نوشابه
پیشینه قهوه

درخت قهوه که برگ هایی همیشه سبز و زیبا دارد، گیاهی است از تیره Coffee که دانه های آن را به صورت های مختلف همچون پودر و خرده های ریز ودرشت به فروش می رسانند. بیش از یک سوم مردم جهان قهوه را دوست دارند و مصرف می کنند......

Continue reading Last modified on
Hits: 2725 0 Comments
Rate this blog entry: