دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

مقالات خود را برای ما ارسال نمایید

ما آن را به نام خود شما منتشر میکنیم

مشاهده سایر مقالات

کافی شاپ

اموزش بار گرم و سرد کافی شاپ

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
  • Bloggers
    Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
  • Team Blogs
    Team Blogs Find your favorite team blogs here.
  • Login
    Login Login form
غذا و نوشابه
  • Font size: Larger Smaller
  • Hits: 4183
  • 0 Comments

انواع دانه قهوه

hotelmanager_ir_2e1ax_bubbles_entry_photo_2016-12-23_06-44-11.jpg

انواع دانه قهوه :

به طور کلی ۳ نژاد گیاه قهوه وجود داره
۱- Robusta ( روبوستا )
۲- arabica ( عربیکا )
۳-liberica
نوع سوم . چیز کمیابی هست و البته چیز خاصی هم نیست . تمامی دانه قهوه های دنیا یا روبوستا هستند
یا عربیکا که این ۲ دارای چند تفاوت هستد . قهوه عربیکا دارای طعم و بوی خوبی هست اما روبوستا
طعم و بوی جالبی نداره بجاش کافئینش خیلی زیاده . برای همین همیشه از ترکیب این دو استفاده میشه
. قهوه وقتی از درختش چیده میشه یک دانه قرمز روشن به اندازه یک آلبالو

معرفی و تشخیص بهترین قهوه ها
(نمونه یک درخت عربیکا )

 

که دانه قهوه از داخلش خارج میشه دانه قهوه ابتدا سبز/زرد بعد این دانه ها رو نسبت
به سایزشون دسته بندی می کنند و بعد از اون اونو برشته می کنند مقدار برشته کردن
این دانه در نوع های مختلف قهوه متفاوته برای مثال قهوه اسپرسو بیشترین زمان رو
نسبت به قهوه های دیگه میبره

تشخیص نوع روبوستا از عربیکا
تشخیص این دو نوع ساده است اگر قبل از برشته شدن دانه باشه مثل عکس زیر

معرفی و تشخیص بهترین قهوه ها

دانه های روبوستا گرد تر از عربیکا هستند .
دانه های عربیکا قد بلند تری از روبوستا دارند
خط وسط دانه های روبوستا به طرف تیره میرود
خط وسط دانه های عربیکا به سفید میرود و کمی سایه رنگ آبی در آن دیده میشود

اگر این دانه ها برشته شده باشند
(در تصویر زیر نوع اسپرسو که بیشترین حد برشتگی در قهوه ها است)

معرفی و تشخیص بهترین قهوه ها

قهوه های روبوستا روشن تر هستند . می توانید یکی از آنها را بخورید . به راحتی
متوجه طعم تلخ عربیکا نسبت به روبوستا می شوید

Last modified on
Tagged in: هتلداری
Rate this blog entry:

Comments

  • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest
Guest چهارشنبه 28 آذر 1397