دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

مقالات خود را برای ما ارسال نمایید

ما آن را به نام خود شما منتشر میکنیم

مشاهده سایر مقالات

کافی شاپ

اموزش بار گرم و سرد کافی شاپ

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
  • Bloggers
    Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
  • Team Blogs
    Team Blogs Find your favorite team blogs here.
  • Login
    Login Login form
غذا و نوشابه
  • Font size: Larger Smaller
  • Hits: 2645
  • 0 Comments

آناتومی دانه ی قهوه

hotelmanager_ir_2e1ax_bubbles_entry_mj-618_348_how-to-buy-the-best-coffee-beans.jpg

درون میوه ی قهوه دو هسته ی بهم چسبیده وجود دارد که در واقع دانه های گیاه هستند.در هر میوه اغلب دو عدد از این دانه ها وجود دارد اما گاهی مخصوصا روی درخت هایی که در زمین هایی با مقادیر کم عنصر بور رشد می کنند تنها یک دانه درون هر میوه وجود دارد.

دانه ی قهوه ی سبز همانند اغلب دانه ها دارای ذخیره های  کربوهیدرات،پروتئین،آمینواسیدها و چربی ها و اساسا هر چیزی است که گیاه برای رشد و بالغ شدن به آن احتیاج دارد.کربوهیدرات ها که حدود پنجاه درصد کل حجم دانه ی سبز را تشکیل می دهند،انرژی ای که دانه مصرف می کند را فراهم می کنند.حدود ده تا بیست درصد این کربوهیدرات ها ساکاروز است که شیرینی،شیره ی تلخ و شیرین و حتی اسیدیته را در هنگام رست فراهم می کنند.ذخیره ی چربی و پروتئین هم در هنگام رست با شکر واکنش داده و ظاهر قهوه ای آشنای قهوه و طعم و عطری که می شناسیم و دوست داریم را به وجود می آورند که به این واکنش،میلارد گفته می شود.

Last modified on
Tagged in: هتلداری
Rate this blog entry:

Comments

  • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest
Guest چهارشنبه 28 آذر 1397