دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

مقالات خود را برای ما ارسال نمایید

ما آن را به نام خود شما منتشر میکنیم

مشاهده سایر مقالات

امیررضا تهرانی - کارشناس ارشد فروش و بازاریابی

جامعه مدیران هتل های ایران

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
  • Bloggers
    Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
  • Team Blogs
    Team Blogs Find your favorite team blogs here.
  • Login
    Login Login form
غذا و نوشابه
  • Font size: Larger Smaller
  • Hits: 4578
  • 0 Comments

17 رفتاری که نیابد از مدیر رستوران سر بزند

hotelmanager_ir_2e1ax_bubbles_entry_resturant.jpg


17 رفتاری که نیابد از مدیر رستوران سر بزند
مسئولیت های مدیر رستوران بسیاز زیاد است و البته این قضیه هم میتواند خوب و هم بد باشد.اگر دوست دارید برخی از بزرگترین اشتباهات مدیریتی را انجام ندهید و میخواهید بدانید چه کارهایی را هرگز نبایدانجام داد،  برای مطالعه ی این متن کمی وقت صرف کنید.

بدرفتاری با کارکنان

اگر منصف یا خوش برخورد نباشید، عواقب رفتارتان دامنگیر خودتان خواهد شدف به این صورت که کارمندانی خواهید داشت که نسبت به شغلشان احساس علاقه و وفاداری نمیکنند و رستوران بدون داشتن کارمندانی که خودشان را وقف کارشان میکنند، نمیتواند موفق شود.

اجازه ی اظهار نظر ندادن به مشتری

همیشه به مشتری فرصت دهید تا اگر مشکلی دید بتواند با شما درمیان بگذارد.میتوانید به میز مشتریان سرکشی کنید یا کارت های نظر سنجی روی میز قرار دهید.در غیر این صورت هیچ راهی برای فهمیدن نقاط ضعف و اشتباهاتتان نخواهید داشت.

نادیده گرفتن شکایات مشتریان

اگر مشتری برای بیان شکایت وقت صرف کرد،پس بسیار مهم است که خواسته ی او را جدی بگیرید و هر کاری انجام دهید تا رضایت او را جلب نمایید.مثلا با عذر خواهی، برگرداندن هزینه ی غذا و یا با دادن کوپن هایی برای غذاهای بعدی.

به مشتری بگویید حق با او نیست

حتی اگر میدانید شکایت مشتری مسخره و بی معنی است، دلیلی ندارد به او بگویید که اشتباه میکند و حق با او نیست.خیلی اهمیت دارد که شکایت تمام مشتریان را جدی بگیرید حتی آنهایی که بی معنی به نظر میرسند.

نادیده گرفتن شبکه های اجتماعی

هر از چندگاهی شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک، توئیتر و سایت های بررسی مثل Yelp را چک کنید تا دریابید مشتریان در مورد رستوران شما چه نظراتی داده اند.خیلی مهم است که تاثیر کارتان را روی مشتریان بدانید.

بحث آنلاین با مشتریان

شبکه های اجتماعی موقعیت های بسیار خوبی را برای ارتباط و پاسخ دهی به مشتریان فراهم میکنند اما این موقعیت میتواند در مواردی مثل بحث یا توهین، برایتان مشکل ساز شود.همیشه به یاد داشته باشید که همه میتوانند مشتری آنلاین شما را ببینند.

b2ap3_thumbnail_resturant-service.jpg

واضح نبودن شرح وظایف کارمندان

کارمندان شما نمیتوانند ذهنتان را بخوانند و از نظرات شما مطلع شوند.اگر میخواهید ظروف به صورت خاصی روی میز قرار گیرند یا چدمان میز به روش ویژه ای انجام شود،باید نظرتان را واضح بیان کنید.دستورات واضح باعث صرفه جویی در زمان و انرژی میشود

نگهداشتن کارکنان تنبل

آیا کارمند تنبلی دارید که با تأخیر میرسد یا کلا بد کار میکند؟  شغل شما به عنوان یک مدیر این است که رستوران را به روال خوب و درستی اداره کنید و با نگهداشتن کارمندانی که کارشان را به درستی انجام نمیدهند، نمیتوانید به این هدف دست یابید.

سختگیر و قانونمند بودن

قانونمند بودن خوب است اما درک کنید که همیشه نمیتوانید سختگیر باشید. به تناسب موقعیت اگر چشم پوشی از اجرای بعضی قوانین ( در صورتی که باعث زحمت نشود ) باعث خوشحالی مشتری میشود، این کار را انجام دهید.
نادیده گرفتن مشکلات.
چکه کردن شیر آب، یک گزینه ی ارزان در منو، کارمندانی که به خوبی با شما همراهی نمیکنند، تجهیزات شکسته و .... این مشکلات را اصلا نادیده نگیرید. با نادیده گرفتن آنها در آینده با مشکلات بیشتری مواجه خواهید شد.

آموزش نظم و انضباط

اگر از کارمندی اشتباهی سر زد ،مسلما باید در مورد آن صحبت کنید ( و یا احتمالا عکس العمل انضباطی نشان دهید) اما هرگز این کار  را در حضور مشتریان انجام ندهید.برای مهمانان رستوران دیدن این صحنه ناراحت کننده است و باعث میشود مشتریان تمایلی به بازگشت مجدد نداشته باشند.

ارتباط نامناسب با مشتریان

اگر تغییر قابل توجه و مهمی در برنامه یا منوی رستوران ایجاد نمودید، باید به کارمندان اطلاع دهید. عدم اطلاع آنها باعث میشود رستوران شما از نظر مشتری در سطح خوبی دیده نشود.

خود را بالاتر از قانون دیدن

قوانین رستوران برای همه وضع شده اند تا از آنها پیروی شود و این موضوع شامل مدیران هم میشود.وقتی شما به گونه ای برخورد نمایید که به نظر برسد خودتان را بالاتر از قانون میبینید، رفتارتان الگوی بدی پیش روی کارکنان قرار میدهد.

اجازه دهید مشتری با نارضایتی رستوران را ترک کند

شما باید هر کار منطقی که از توانتان بر می آید انجام دهید تا مشتریان رستوران را با رضایت و خوشحالی ترک کنند .حتی در راه این هدف ممکن است مجبور شوید یک غذای گران قیمت و یا کوپن غذا را مجانی در اختیار مشتری ناراضی قرار دهید.این کار شاید ضرر مالی به نظر برسد اما در طولانی مدت این روش سودمند خواهد بود.

عدم اطلاع از وضعیت هر بخش از رستوران

آیا میتوانید تمام کارهایی را که کارکنان آشپزخانه انجام میدهند، توضیح دهید؟ در مورد سروکننده های غذا و پیش خدمتان؟ به عنوان مدیر رستوران وظیفه ی شماست که از تمام اتفاقاتی که در زمان کارتان رخ میدهد، مطلع باشید.

خودداری کردن از بیان تعریف و  بازخوردهای مثبت

دانستن نقاط ضعف و اشتباهات کارکنان اهمیت به سزایی دارد اما به همین اندازه هم دانستن اینکه چه کارهایی را به درستی انجام داده اند حائز اهمیت است.اطلاع از این مورد باعث میشود کارمندان شادتر و راضی تر باشند و در نهایت رستوران موفق تری خواهید داشت.

فراموش کردن مشتری

به یاد داشته باشید تنها دلیل رونق داشتن کار رستوران شما مشتریانتان هستند. همیشه باید نیازهای آنها را در درجه ی اول اهمیت قرار دهید. شاید مدیریت رستوران مسئولیت بزرگی باشد اما با پرهیز از این 17 نقطه ضعف ، اولا میتوانید مدیر بهتری باشید، ثانیا میتوانید به رستوران خود در جهت موفقیت بیشتر، کمک کنید.

Last modified on
Rate this blog entry:

در باره نویسنده مقاله :


  • کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی با گرایش بازاریابی بین الملل

  • مدیریت بازرگانی Merdci وابسته به سازمان گسترش و نوسازی ایران

  • مدیرت فروش و بازاریابی هتل الیزه

  • مولف کتاب مدیریت فروش منتشر شده توسط دانشگاه آزاد اسلامی

  • مدرس دانشگاه Aptec

  • برگزار کننده سمینارهای آموزشی در زمینه های فروش و تبلیغات

  • انتشار مقاله در زمینه بازاریابی دهان به دهان

Comments

  • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest
Guest چهارشنبه 28 آذر 1397