صدای شکستن ظروف برای هر مدیر هتلی ناخوشایند است بد تر از ان این است که در زمانی که میهمان در رستوران حضور دارد ظرفی شکسته شود چرا که علاوه بر انکه آرامش میهمان شما بر هم میخورد این مورد نشان از بی دقتی و بی کفایتی میهمانداران شما دارد . از روی دیگر هزینه شکسته شدن ظروف در هتل از هزینه شکسته شدن ظروف معمولی بالاتر است چرا که جدا از هزینه های سفارش گذاری بیشتر هتل ها از ظروفی استفاده مینمایند که دارای لوگو میباشد و برای سفارش ظروف با چاپ لوگو شما مجبورید میزان سفارش بالایی را به تولید کننده ارائه دهید . در ویدئویی که امروز برای شما آماده نموده ام نحوه صیحیح جمع نمودن میز و به دست گرفتن ظروف کثیف آموزش داده میشود .