دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

مقالات خود را برای ما ارسال نمایید

ما آن را به نام خود شما منتشر میکنیم

مشاهده سایر مقالات

امیررضا تهرانی - کارشناس ارشد فروش و بازاریابی

جامعه مدیران هتل های ایران

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
  • Bloggers
    Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
  • Team Blogs
    Team Blogs Find your favorite team blogs here.
  • Login
    Login Login form
  • Font size: Larger Smaller
  • Hits: 3461
  • 0 Comments

آموزش ویدئویی اصول حفظ سلامت مواد غذایی - HACCP

hotelmanager_ir_2e1ax_bubbles_entry_haccptraning-course.png

در بسیاری از مواقع مواد اولیه وارد شده به آشپزخانه هتل سلامت میباشند اما این موارد در دستان کسانی که با آن کار میکنند آلوده میشوند . در این ویدئو آموزشی شما با نظام HACCP جهت حفظ سلامت غذا ها و مواد اولیه در آشپزخانه آشنا میشوید . اگر میهمانان شما به سبب خوردن غذای مسموم در رستوران شما دچار مسمویت شوند جدا از مشکلات قانونی شما ممکن است کلا تجارت خود ر از دست بدهید و اعتبار شما به نابودی کشیده میشود .ویدئو آموزشی پیش رو روش های جلوگیری و کنترل سلامت غذاهای تولیدی را بیان میکند

 

  HACCP مخفف کلمه (Hazard Analysis Critical Control Point) به معنای روش تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی میباشد که یک استاندارد قوی بهداشتی در رابطه با حفظ سلامت تولید غذا است . نظام HACCP کلیه خطرات ونقاط بحرانی را درطول زنجیره تولید ، عرضه و مصرف و نیز بیماریهای ناشی از مصرف تولیدات را بوسیله گروه HACCP که از اطلاعات علمی ومدیریتی کافی برخوردار هستند مورد بررسی قرار می دهد وخطرات احتمالی را که درطول مراحل تولید سلامت مواد غذائی را تهدید میکند ، تعیین وبه طور دقیق اندازه گیری می نماید.

جهت جلوگیری از تولید موارد غذایی آلود HACCP در 3 حیطه وارد عمل میشود

  • شناسایی غذاهایی (مواد اولیه) که ممکن است آلوده شوند
  • شناسایی غذاهایی (مواد اولیه) که در طی فرآیند تولید آلوده نمیشوند
  • بررسی سلامت غذا

اجازه دهید بیشتر از این توضیح ندهیم و به تماشای  آموزش ویدئویی اصول حفظ سلامت مواد غذایی بنشینیم

 

Last modified on
Rate this blog entry:

در باره نویسنده مقاله :


  • کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی با گرایش بازاریابی بین الملل

  • مدیریت بازرگانی Merdci وابسته به سازمان گسترش و نوسازی ایران

  • مدیرت فروش و بازاریابی هتل الیزه

  • مولف کتاب مدیریت فروش منتشر شده توسط دانشگاه آزاد اسلامی

  • مدرس دانشگاه Aptec

  • برگزار کننده سمینارهای آموزشی در زمینه های فروش و تبلیغات

  • انتشار مقاله در زمینه بازاریابی دهان به دهان

Comments

  • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest
Guest چهارشنبه 28 آذر 1397