دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید
مقالات خود را برای ما ارسال نمایید
ما آن را به نام خود شما منتشر میکنیم
جامعه مدیران هتل های ایران
در بسیاری از مواقع مواد اولیه وارد شده به آشپزخانه هتل سلامت میباشند اما این موارد در دستان کسانی که با آن کار میکنند آلوده میشوند . در این ویدئو آموزشی شما با نظام HACCP جهت حفظ سلامت غذا ها و مواد اولیه در آشپزخانه آشنا میشوید . اگر میهمانان شما به سبب خوردن غذای مسموم در رستوران شما دچار مسمویت شوند جدا از مشکلات قانونی شما ممکن است کلا تجارت خود ر از دست بدهید و اعتبار شما به نابودی کشیده میشود .ویدئو آموزشی پیش رو روش های جلوگیری و کنترل سلامت غذاهای تولیدی را بیان میکند
HACCP مخفف کلمه (Hazard Analysis Critical Control Point) به معنای روش تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی میباشد که یک استاندارد قوی بهداشتی در رابطه با حفظ سلامت تولید غذا است . نظام HACCP کلیه خطرات ونقاط بحرانی را درطول زنجیره تولید ، عرضه و مصرف و نیز بیماریهای ناشی از مصرف تولیدات را بوسیله گروه HACCP که از اطلاعات علمی ومدیریتی کافی برخوردار هستند مورد بررسی قرار می دهد وخطرات احتمالی را که درطول مراحل تولید سلامت مواد غذائی را تهدید میکند ، تعیین وبه طور دقیق اندازه گیری می نماید.
جهت جلوگیری از تولید موارد غذایی آلود HACCP در 3 حیطه وارد عمل میشود
اجازه دهید بیشتر از این توضیح ندهیم و به تماشای آموزش ویدئویی اصول حفظ سلامت مواد غذایی بنشینیم