دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

مقالات خود را برای ما ارسال نمایید

ما آن را به نام خود شما منتشر میکنیم

مشاهده سایر مقالات

امیررضا تهرانی - کارشناس ارشد فروش و بازاریابی

جامعه مدیران هتل های ایران

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
  • Bloggers
    Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
  • Team Blogs
    Team Blogs Find your favorite team blogs here.
  • Login
    Login Login form
غذا و نوشابه
  • Font size: Larger Smaller
  • Hits: 12450
  • 0 Comments

سرو غذا در رستوران به روش انگلیسی - English Style Service

hotelmanager_ir_2e1ax_bubbles_entry_english-style.png

روش انگلیسی سرو غذا در رستوران ها و یا هتل ها مخصوص اتاق های VIP میباشد . ممکن است شما هم دیده باشید که برخی از رستوران ها دارای اتاق های  مخصوص باشند که تنها یک میز در ان قرار داده شده است . همچنین این نوع سرو در خانه های شخصی نیز انجام میگیرد و برای مناسب های بسیار خاص میباشد که میهمانان تمایل دارند تا از حداکثر فضای شخصی استفاده نمایند . در این روش عذا ها به صورت سرو سده در بشقاب و یا بسقاب های گرم از آشپزخانه برای میهماندار آورده شده و میهماندار بشقاب های غذا را در نزدیکی میهمانان قرار میدهد . در این مقاله سعی شده است تا مزایا و معایب استفاده از این روش و همچنین اصول پایه ایی این سرویس را برای شما توضیح دهم

همانطور که عنوان  شد سرویس به روش انگلیسی معمولا در یک اتاق در بسته ارائه میشود که میتواند در رستوران بوده و یا در خانه خود شخص باشد و برای مناسب های بسیار خاص میباشد.

b2ap3_thumbnail_private-home.png

نوع چینش میز در روش سرویس دهی انگلیسی در رستوران  :

چینش استانداردی برای این روش در هیچ کتابی موجود نیست و یا لااقل من ندیدم اما اساتید متفق القول هستند که نوع چینش میز بسیار شبیه چینش فرانسوی با یک تفاوت میباشد که استکان چای و نلبکی نیز باید بر روی میز قرار داشته باشد

  b2ap3_thumbnail_tableset2.png
 

b2ap3_thumbnail_tableset.png

همچنین نام میهمان رزرو کننده بر روی کاغذی نوشته شده و بر روی میز قرار داده میشود .

در این روش کارد و قاشق ها در سمت راست بشقاب و چنگال ها در سمت بشقاب قرار داده میشود .

لیوان های آب انگور در سمت چپ لیوان آب قرار داده شده و فنجان قهوه و یا چای در زمان سرو آن برای میهماندار آورده میشود .

 در صورتی که میهمانان از بشقاب مربوط به پیش غذا استفاده نمایند بشقاب چایگزین غذای اصلی میباید از قبل گرم شده باشد.

محسنات و معایب استفاده از روش سرو انگلیسی:

روش سرویس انگلیسی برای مناسب های خاص همانند خواستگاری یک زوج بسیار مناسب میباشد .

در این روش میباید یک میهماندار اختصاصی به میز سرویس دهد و وی میباید کار زیادی را متحمل شود .

زمان در این سرویس حداکثر است چرا که شخص میهماندار دارای کمکی نمیباشد اما با این حال همچنان از سرویس روسی سریع تر است

فرآیند سرویس دهی به روش انگلیسی :

  • نوع و ماهیت سرویس دهی در این روش کمی متفاوت تر از سایر روش های سرو غذا است که در ادامه آن را مطالعه مینماییم .
  • در هنگام ورود میهمان میباید سرویس غذای اولیه اماده باشد و بلافصله چیده شود این سرویس میتواند شامل نوشیدنی و نان و کره باشد
  • غذا ها در بشقاب های گرم شده بر روی یک سینی بزرگ تا کنار میز آورده شده و بر روی پایه سیار قرار داده میشود سپس شخص میهماندار میز برای هرکدام از میهمانان

 b2ap3_thumbnail_carer.png

  • ممکن است در این روش سیاست رستوران بر این باشد که غذاهایی همچون سبزیجات در بشقاب را از قبل چینش نمایند و سپس به عنوان مثال گوشت ها پس از پخته شدن در کنار سبزیجات بر روی بشقاب قرار گیرد که این مهم وظیفه میهماندار میز میباشد . دقت بفرمایید که گرم بودن غذا اصلی ترین نکته در سرویس دهی به روش انگلیسی است
  • تمامی سس ها کنار بشقاب ها قرار میگرد و دقت کنید که سبزیجات میباید توسط خود میهمانان به بشقاب ها منتقل شود
  • لیوان ها میباید دائما با آب و یخ توسط پیشخدمت پر شود اما اگر نان سفارش داده نشده بود نیازی به قرار دادن نان بر روی میز نیست
  • سوپ میتواند توسط خود میهمان از کشیده شود و یا توسط میهماندار میز اما باید از میهمان پرسیده شود که زمانی برای وی حجم آن کافی است .  همچنین سالادو شکر کافی برای چای و یا قهوه نیر توسط خود میهمانان سرو میشود . بدین ترتیب که میهماندار ظرف بزرگ سالاد را کنار میهمانان قرار میدهد و خود ایشان اقدام به کشیدن موارد ذکر شده مینمایند .
  • در روش انگلیسی لیدر میز (شخصی که دیگران را دعوت نموده است ) آخرین شخصی است که برای وی غذا کشیده میشود .
  • در روش انگلیسی ممکن است بنا به درخواست میزبان (لیدر میز) غذای اصلی در کنار وی قرار داده شود تا خود وی اقدام به تقسیم بشقاب ها بین سایرین بنماید . فکر میکنم این یک روش سنتی در انگلستان باشد

 

Last modified on
Rate this blog entry:

در باره نویسنده مقاله :


  • کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی با گرایش بازاریابی بین الملل

  • مدیریت بازرگانی Merdci وابسته به سازمان گسترش و نوسازی ایران

  • مدیرت فروش و بازاریابی هتل الیزه

  • مولف کتاب مدیریت فروش منتشر شده توسط دانشگاه آزاد اسلامی

  • مدرس دانشگاه Aptec

  • برگزار کننده سمینارهای آموزشی در زمینه های فروش و تبلیغات

  • انتشار مقاله در زمینه بازاریابی دهان به دهان

Comments

  • No comments made yet. Be the first to submit a comment

Leave your comment

Guest
Guest چهارشنبه 28 آذر 1397