دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

مقالات خود را برای ما ارسال نمایید

ما آن را به نام خود شما منتشر میکنیم

مشاهده سایر مقالات

مدیریت هتلداری

جامعه مدیران هتل های ایران

  • Home
    Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
  • Categories
    Categories Displays a list of categories from this blog.
  • Tags
    Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
  • Bloggers
    Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
  • Team Blogs
    Team Blogs Find your favorite team blogs here.
  • Login
    Login Login form

ویدیو اصول کاری کانسیرج در هتل های فرمونت

ویدیو اصول کاری کانسیریج در هتل های فرمونت اصول کاری مسئول این پست سازمانی در هتل را بخوبی بیان میکند . کانسیریج معمولا در هتل های چهار و یا پنج ستاره وجود دارد و مسئول ارائه اطلاعات و خدمات در رابطه با برآورده نمودن نیازهای میهمان با استفاده از امکانات داخلی هتل و خارج از هتل میباشد. پیش تر به صورت کامل در مقاله ای تحت عنوان شرح شغلی کانسیریج در هتل وظایف و مسئولیت های کانسیریج را توضیح داده ایم در این ویدئو از زبان مسئول کانسیریج هتل فرمونت ونکور این وظائف و مسئولیت ها را میشنوید.

Continue reading Last modified on
Hits: 5438 0 Comments
Rate this blog entry:

شرح شغلی کانسیرج در هتل

امروزه در بیشتر هتل های چهار و پنج ستاره واحدی وجود دارد به نام کانسیرج (Concierge) اما اینکه وظیفه اصلی مسئول کانسیرج چیست و یا اصولا این واحد سازمانی در هتل میباید چه خدماتی را ارائه دهد نیازمند داشتن دید درستی از شرح وظایف این واحد سازمانی است . کانسیرج زیر مجموعه واحد اقامتی در هتل میباشد و معمولا میز آن در کنار میز پذیرش قرار میگیرد اگر هتل دارای لابی بزرگ باشد میتوان میز کانسیرج را در لابی جدا از میز پذیرش قرار داد اما افراد و یا فرد مسئول کانسیرج میباید در دید میهمانان باشند.Concierge در زبان فرانسوی به معنای سرایدار میباشد ، حقیقا هر آنچه فکر کردم که چه ترجمه ای برای این کلمه در نظر بگیرم که مفهوم اصلی کلمه را برساند موفق نشدم لذا پیشنهاد میکنم شاید ترجمه دستیار میهمان برای این پست سازمانی در هتل مناسب باشد. در ادامه شرح شغلی افراد شاغل در این واحد سازمانی را مطالعه مینمایید.

Continue reading Last modified on
Hits: 11226 1 Comment
Rate this blog entry:

غذا و نوشابه
کتاب اصول پایه ای سرویس دهی در رستوران ها

کتاب اصول پایه ای سرویس دهی در رستوران ها چاپ دوم در رابطه با مهارت ها و تکنیک هایی است که میهمانداران و مدیران یک رستوران میباید در رابطه با سرویس دهی در رستورانشان به اجرا درآورند. هر چقدر هم که رستوران شما غذای خوبی تولید نماید اگر به میهمانان سرویس مورد انتظارشان ارائه نشود آن ها را دوباره نخواهید دید از روی دیگر ارائه سرویس مناسب علاوه بر انکه موجبات رضایتمندی میهمانان را در پی دارند ضامن موفقیت یک رستوران میباشد . فرقی نمیکند که شما به عنوان میهماندار یک رستوران و یا مدیر ان مشغول بکار باشید . امروزه هر انکه وارد این صنعت میشود میباید از اصول سرویس دهی مناسب با خبر باشد .

Continue reading Last modified on
Hits: 12118 2 Comments
Rate this blog entry:

غذا و نوشابه
سرو غذا در رستوران به روش انگلیسی - English Style Service

روش انگلیسی سرو غذا در رستوران ها و یا هتل ها مخصوص اتاق های VIP میباشد . ممکن است شما هم دیده باشید که برخی از رستوران ها دارای اتاق های  مخصوص باشند که تنها یک میز در ان قرار داده شده است . همچنین این نوع سرو در خانه های شخصی نیز انجام میگیرد و برای مناسب های بسیار خاص میباشد که میهمانان تمایل دارند تا از حداکثر فضای شخصی استفاده نمایند . در این روش عذا ها به صورت سرو سده در بشقاب و یا بسقاب های گرم از آشپزخانه برای میهماندار آورده شده و میهماندار بشقاب های غذا را در نزدیکی میهمانان قرار میدهد . در این مقاله سعی شده است تا مزایا و معایب استفاده از این روش و همچنین اصول پایه ایی این سرویس را برای شما توضیح دهم

Continue reading Last modified on
Hits: 14812 0 Comments
Rate this blog entry:

غذا و نوشابه
سرو غذا در رستوران به روش فرانسوی - French Style Dining Service

روش های سرو متفاوتی در رستوران ها متداول است یکی از این روش ها ، روش سرو غذا با شیوه فرانسوی میباشد که در رستوران ها لوکس ، هتل ها مجلل و... بکار میرود شیوه سرویس دهی در رستوران ها به سبک فرانسوی یکی از مشکل نرین شیوه های سرویس دهی در رستوران ها میباشد که متاسفانه دید درستی از این روش سرویس دهی به میهمانان وجود ندارد در این مقاله سعی شده است تا شما را استاندارد ها متفاوت این شیوه سرویس دهی آشنا نمایم .

Continue reading Last modified on
Hits: 19896 1 Comment
Rate this blog entry: